Boerenkool met Worst in een Jasje

Boerenkool met Worst in een Jasje

Geen recept van de boerenkool, wel van de worstjes.

Ingrediënten: 3 plakjes gerookt ontbijtspek, salie, chipolataworstje,

Leg hiervoor 3 plakjes gerookt ontbijtspek (of eventueel katenspek) netjes naast elkaar. Bestrooi het met wat salie, en rol dit om een chipolataworstje. Zo maak je zelf het aantal wat je nodig hebt. Bak de ingepakte worstjes bruin in de hete croma. Draai de ingepakte worstjes om met een vleestang. Als de worstjes bruin zijn kan je aanvallen! Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel