Aardappeltjes met Chorizo

Aardappeltjes met Chorizo

Een lekker simpel recept van de andere helft krielaardappeltjes van het duopak.

Ingrediënten: 350 gram krielaardappeltjes, 200 gram chorizo, zout, peper, peterselie,

Snij 200 gram chorizo in fijne stukjes. Bak dit in een droge koekenpan krokant en voeg dan 350 gram wat kleiner gesneden krielaardappeltjes aan toe. Bak de aardappeltjes bruin en breng op smaak met zout, peper en een beetje peterselie. Lekker met een simpele salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel