Tagliatelle met Paddenstoelenmix

Tagliatelle met Paddenstoelenmix
Ingrediƫnten: tagliatelle, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, 150 gram kastanjechampignons, 150 gram paddenstoelen seizoensmelange, peper, peterselie, bieslook, 125 ml kookroom, geraspte kaas,

Kook de tagliatelle zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Bak in een wok met hete olie 1 fijngesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui glazig is. Voeg dan 150 gram kastanjechampignons toe en 150 gram paddenstoelen seizoensmelange (een mix van bundelzwammen, cantharellen, oesterzwammen, gele oesterzwammen, akkerpaddenstoelen en kleine kastanjechampignons). Bak de paddenstoelen mee tot ze alle vocht hebben opgenomen. Doe er dan naar smaak zout, peper, peterselie en bieslook bij en een half flesje kookroom (125ml). Warm het geheel mee en smelt er op zijn laatst nog wat geraspte kaas door, ongeveer 2 handjes. Strooi op je bord er nog wat kaas over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat