Boeren Wokschotel

Boeren Wokschotel
Aardappeltjes in de wok… een eenpansgerecht voor in de wok.

Ingrediƫnten: 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 250 gram schnitzel, 350 gram krieltjes, 100 gram kastanjechampignons, 100 gram sperziebonen, 2 eetlepels mosterd, peterselie, zout, peper,

Bak in een hete wok (zonder olie) 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Als ze knapperig zijn voeg je er 250 gram reepjes schnitzel aan toe en bak je de schnitzel bruin. Doe er 350 gram krieltjes (dat is precies de hoeveelheid van 1 helft van een duopak krieltjes) erbij, en bak de krieltjes bruin. Dan kan je er 100 gram in kwarten gesneden kastanjechampignons en 100 gram sperziebonen erbij doen. Bak het kort mee en zet het dan op een laag vuur. Roer er nog 2 eetlepels mosterd en peterselie, zout en peper naar smaak. Laat het stoven voor ongeveer 10 minuten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat