Boeren Wokschotel

Boeren Wokschotel

Aardappeltjes in de wok… een eenpansgerecht voor in de wok.

Ingrediënten: 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 250 gram schnitzel, 350 gram krieltjes, 100 gram kastanjechampignons, 100 gram sperziebonen, 2 eetlepels mosterd, peterselie, zout, peper,

Bak in een hete wok (zonder olie) 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Als ze knapperig zijn voeg je er 250 gram reepjes schnitzel aan toe en bak je de schnitzel bruin. Doe er 350 gram krieltjes (dat is precies de hoeveelheid van 1 helft van een duopak krieltjes) erbij, en bak de krieltjes bruin. Dan kan je er 100 gram in kwarten gesneden kastanjechampignons en 100 gram sperziebonen erbij doen. Bak het kort mee en zet het dan op een laag vuur. Roer er nog 2 eetlepels mosterd en peterselie, zout en peper naar smaak. Laat het stoven voor ongeveer 10 minuten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel