Pasta met Broccoli

Pasta met Broccoli

Ingrediënten: pasta, zout, broccoli, 1 ui, tijm, 250 gram blokjes ham, 250 gram champignons, 100 gram MonChou,

Kook de pasta in kokend water met wat zout. Kook de broccoli (in roosjes gesneden) beetgaar. Bak in hete olie 1 fijngesnipperde ui met wat tijm. Voeg 250 gram blokjes ham, 250 gram in plakjes gesneden champignons en de broccoli toe. Roerbak dit een minuut of 8. Roer 100 gram MonChou door de groenten en laat de MonChou helemaal smelten. Warm het geheel goed door. Serveer het geheel met een pasta. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel