Rundvleesreepjes met Sperziebonen

Rundvleesreepjes met Sperziebonen
Ingrediënten: noedels, 2 eetlepels balsamico azijn, 2 eetlepels ketjap manis, 4 eetlepels oestersaus, 1 theelepel sambal, 1 teentje knoflook, 200 gram rundvleesreepjes, 1 ui, 150 gram kastanjechampignons, 100 gram sperziebonen, cashewnoten, koriander,

Bereid de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Maak een marinade van 2 eetlepels balsamico azijn, 2 eetlepels ketjap manis, 4 eetlepels oestersaus, 1 theelepel sambal en 1 fijngehakt teentje knoflook. Marineer hier voor minstens 15 minuten 200 gram rundvleesreepjes. Bak de rundvleesreepjes in een hete wok bruin, giet de marinade erbij. Voeg 1 gesnipperde ui, 150 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons en 100 gram sperziebonen toe. Roerbak dit kort mee en laat dit nog 15 minuten op een laag vuurtje verder pruttelen. Voeg op het laatst 2 handjes cashewnoten en wat koriander toe. Serveer met noedels. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat