Rundvleesreepjes met Sperziebonen

Rundvleesreepjes met Sperziebonen

Ingrediënten: noedels, 2 eetlepels balsamico azijn, 2 eetlepels ketjap manis, 4 eetlepels oestersaus, 1 theelepel sambal, 1 teentje knoflook, 200 gram rundvleesreepjes, 1 ui, 150 gram kastanjechampignons, 100 gram sperziebonen, cashewnoten, koriander,

Bereid de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Maak een marinade van 2 eetlepels balsamico azijn, 2 eetlepels ketjap manis, 4 eetlepels oestersaus, 1 theelepel sambal en 1 fijngehakt teentje knoflook. Marineer hier voor minstens 15 minuten 200 gram rundvleesreepjes. Bak de rundvleesreepjes in een hete wok bruin, giet de marinade erbij. Voeg 1 gesnipperde ui, 150 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons en 100 gram sperziebonen toe. Roerbak dit kort mee en laat dit nog 15 minuten op een laag vuurtje verder pruttelen. Voeg op het laatst 2 handjes cashewnoten en wat koriander toe. Serveer met noedels. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel