Lasagne

Lasagne
Ingrediënten: 300 gram gehakt, 2 teentjes knoflook, 450 gram Italiaanse groenten, 1/2 pot tomatensaus, tijm, lasagnebladen, oregano, basilicum,

Bak in een hete wok 300 gram gehakt tot het bruin is. Voeg 2 fijngehakte teentjes knoflook en 450 gram Italiaanse groenten toe. Roerbak dit kort. Voeg dan een halve pot tomatensaus toe, ongeveer 250 ml. Roer er naar smaak tijm door. Warm het geheel goed door. Schep vervolgens een laagje gehakt in een ovenschaal en bedek dit met lasagnebladen, wissel dit af en eindig met een laagje gehaktmengsel. Leg er plakjes kaas over en strooi er oregano en basilicum over. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat