Groentesoep met Ballen

Groentensoep met Ballen

Ingrediënten: 3 liter water, 4 bouillonblokjes, 200 gram soepballetjes, 300 gram boerensoepgroenten, vermicelli,

Verwarm 3 liter water met 4 bouillonblokjes. Voeg 200 gram soepballetjes toe. Als de bouillon kookt voeg je er 300 gram boerensoepgroenten toe en laat het kort doorkoken. Zet het vuur lager en laat het een uur zachtjes pruttelen. Voeg op het laatst nog wat vermicelli aan toe. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel