Italiaans Gevulde Portobello’s

Italiaans Gevulde Portobello's

Ingrediënten: 4 portobello’s, pesto, tomaat, mozzarella, zongedroogde tomaat,

Verwarm de oven voor op 200 graden. Maak voor 2 personen, 4 portobello’s schoon met een keukenpapiertje of een champignonborstel. Vul de portobello met pesto, uit een potje of zelfgemaakte. Per portobello 1 schijfje tomaat, wat vlokken mozzarella en een klein beetje zongedroogde tomaten (waren de laatste die op moesten, weer een potje minder om te verhuizen). Zet de gevulde portobello’s in een ovenschaal en zet de schaal in de oven voor ongeveer 15 tot 20 minuten op 200 graden! Serveer de gevulde portobello’s direct nadat je ze uit de oven haalt. Lekker met een pasta. Eet smakelijk!


0 reacties op “Italiaans Gevulde Portobello’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel