Italiaans Gevulde Portobello’s

Italiaans Gevulde Portobello's
IngrediĆ«nten: 4 portobello’s, pesto, tomaat, mozzarella, zongedroogde tomaat,

Verwarm de oven voor op 200 graden. Maak voor 2 personen, 4 portobello’s schoon met een keukenpapiertje of een champignonborstel. Vul de portobello met pesto, uit een potje of zelfgemaakte. Per portobello 1 schijfje tomaat, wat vlokken mozzarella en een klein beetje zongedroogde tomaten (waren de laatste die op moesten, weer een potje minder om te verhuizen). Zet de gevulde portobello’s in een ovenschaal en zet de schaal in de oven voor ongeveer 15 tot 20 minuten op 200 graden! Serveer de gevulde portobello’s direct nadat je ze uit de oven haalt. Lekker met een pasta. Eet smakelijk!


0 reacties op “Italiaans Gevulde Portobello’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat