Gevulde Paprika met Broccoli en Cashewnoten

Gevulde Paprika met Broccoli en Cashewnoten

Ingrediënten: 1 broccoli, 1 ui, 1 teentje knoflook, 100 gram cashewnoten, 3 paprika’s, 125 ml crème fraîche, 1 eetlepel ketoembar, geraspte kokos,

Blancheer de in kleine roosjes gesneden broccoli kort in kokend water. Bak in de hete olie 1 fijngesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook. Als de ui glazig is kan de broccoli en 100 gram cashewnoten erbij, bak dit 4 minuten mee. Snij ondertussen 3 paprika’s (kleur maakt niet uit) door midden en leg ze in een grote ovenschaal. Haal de broccoli van het vuur en roer er 125 ml crème fraîche door en 1 eetlepel ketoembar. Laat de crème fraîche smelten en schep dan de broccoli in de paprikahelften. Strooi er nog wat geraspte kokos over en zet het dan in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 15 minuten. Na 15 minuten heb je een heerlijke vegetarische maaltijd op tafel!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel