Gevulde Paprika met Broccoli en Cashewnoten

Gevulde Paprika met Broccoli en Cashewnoten
Ingrediënten: 1 broccoli, 1 ui, 1 teentje knoflook, 100 gram cashewnoten, 3 paprika’s, 125 ml crème fraîche, 1 eetlepel ketoembar, geraspte kokos,

Blancheer de in kleine roosjes gesneden broccoli kort in kokend water. Bak in de hete olie 1 fijngesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook. Als de ui glazig is kan de broccoli en 100 gram cashewnoten erbij, bak dit 4 minuten mee. Snij ondertussen 3 paprika’s (kleur maakt niet uit) door midden en leg ze in een grote ovenschaal. Haal de broccoli van het vuur en roer er 125 ml crème fraîche door en 1 eetlepel ketoembar. Laat de crème fraîche smelten en schep dan de broccoli in de paprikahelften. Strooi er nog wat geraspte kokos over en zet het dan in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 15 minuten. Na 15 minuten heb je een heerlijke vegetarische maaltijd op tafel!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat