Pasta met Ham, Champignons en MonChou

Pasta met Ham, Champignons en MonChou
Het ziet er een beetje vreemd uit misschien op de foto, maar dat komt door de geklutste eieren. Het smaakt wel erg lekker.

Ingrediƫnten: macaroni, 250 gram kastanjechampignons, 200 gram blokjes ham, bieslook, paneermeel, 3 eieren, 100 gram MonChou, 50 gram geraspte kaas,

Als eerste kook je de macaroni, of penne, of een pasta die je zelf lekker vind. Giet deze af als het klaar is. Bak in de hete olie 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons, tot de champignons klaar zijn, ze hebben dan al de olie opgenomen. Doe er dan 200 gram blokjes ham, een bosje fijngesneden bieslook, 2 eetlepels paneermeel en de macaroni. Roerbak dit een minuut of 5. Maak ondertussen een mengsel van 3 eieren, 100 gram Monchou en 50 gram geraspte kaas. Roer dit door de macaroni, en breng het geheel op smaak met peper. Het eimengsel roer je nog zeker een minuut mee. Dan is het gerecht klaar om geserveerd te worden. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat