HotPot

HotPot

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 4 stengels bleekselderj, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 1 eetlepel paprikapoeder, 250 ml gezeefde tomaat, 200 ml kippenbouillon, cayennepper, zout, 250 gram chorizo, macaroni,

Verhit in een pan met een dikke bodem wat olie. Als de olie heet is bak je hierin 1 fijngesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook, 4 gesneden stengels bleekselderij en 1 theelepel sambal ongeveer 5 minuten. Voeg dan 1 in blokjes gesneden kipfilet en 1 eetlepel paprikapoeder toe en bak dit mee tot de kipfilet bruin is. Dan kan je er 250 ml gezeefde tomaten, 200 ml kippenbouillon en een snuf cayennepeper en wat zout naar smaak. Kook dit eventjes mee en zet het dan op een laag vuurtje met de deksel op de pan voor ongeveer 10 minuten. Dan doe je er 250 gram in blokjes gesneden chorizo bij en laat je het nog 10 minuten stoven. De hotpot kan lekker zijn met macaroni, maar je kan er ook aardappelpuree of bijvoorbeeld mie bij eten. Het is natuurlijk wat je zelf het lekkerst lijkt! Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel