Spaghetti met Balletjes en Tomatensaus

Spaghetti met Balletjes en Tomatensaus

Ingrediënten: spaghetti, zout, 5 mini saucijsjes, 1 ui, 1 teentje knoflook, 2 theelepels tijm, 1 gele paprika, 1 stengel bleekselderij, 1 blik tomaatblokjes, peper, basilicum,

Kook de spaghetti zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Ontvel 5 mini-saucijsjes en maak van het worstvlees kleine balletjes. Bak deze balletjes in de hete olie bruin. Schep ze uit de pan en houd ze even apart. Bak in de achtergebleven olie 1 fijngesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook, 2 theelepels tijm 1 in stukjes gesneden gele paprika en 1 gesneden stengel bleekselderij. Laat dit een minuut of 5 op een laag vuur staan. Roer er dan 1 blik tomatenblokjes door. Breng het op smaak met zout en peper en roer er na smaak basilicum door. Laat dit een minuut of 10 op laag vuur pruttelen. Roer op het laatst de balletjes er weer door en warm het gerecht goed door. Het is dan klaar om geserveerd te worden. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel