Spaghetti met Balletjes en Tomatensaus

Spaghetti met Balletjes en Tomatensaus
Ingrediënten: spaghetti, zout, 5 mini saucijsjes, 1 ui, 1 teentje knoflook, 2 theelepels tijm, 1 gele paprika, 1 stengel bleekselderij, 1 blik tomaatblokjes, peper, basilicum,

Kook de spaghetti zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Ontvel 5 mini-saucijsjes en maak van het worstvlees kleine balletjes. Bak deze balletjes in de hete olie bruin. Schep ze uit de pan en houd ze even apart. Bak in de achtergebleven olie 1 fijngesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook, 2 theelepels tijm 1 in stukjes gesneden gele paprika en 1 gesneden stengel bleekselderij. Laat dit een minuut of 5 op een laag vuur staan. Roer er dan 1 blik tomatenblokjes door. Breng het op smaak met zout en peper en roer er na smaak basilicum door. Laat dit een minuut of 10 op laag vuur pruttelen. Roer op het laatst de balletjes er weer door en warm het gerecht goed door. Het is dan klaar om geserveerd te worden. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat