Zoete Sperziebonen met Kipfilet

Zoete Sperziebonen met Kipfilet
Ingrediënten: 2 rode uien, 2 teentjes knoflook, 200 gram kipfilet, 2 eetlepels gembersiroop, 1 theelepel sambal, 4 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels ketjap asin, 200 gram sperziebonen,

Bak in hete olie 2 fijngesnipperde rode uien en 2 fijngehakte teentjes knoflook lichtbruin. Daarna voeg je er 200 gram in blokjes gesneden kipfilet aan toe. Bak dit rondom bruin. Voeg dan 2 eetlepels gembersiroop, 1 theelepel sambal, 4 eetlepels ketjap manis en 2 eetlepels ketjap asin. Roer dit goed en voeg daarna 200 gram kort geblancheerde sperziebonen toe. Zet het geheel op een lager vuur en laat het zachtjes gaar worden. Lekker met rijst of noedels. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat