Rijst met Kipfilet, Peultjes en Cashewnoten

Rijst met Kipfilet, Peultjes en Cashewnoten
Ingrediënten: rijst, 2 uien, 2 teentje knoflook, 1 eetlepel gembersiroop, 1 kipfilet, 1 rode paprika, peultjes, cashewnoten, 1 theelepel sesamolie, 1 eetlepel sojasaus,

Kook de rijst zoals je gewend bent. Verhit 1 eetlepel olie in een wok, doe er 2 gesnipperde uien, 2 geperste teentjes knoflook in. Na enkele seconden doe je er een eetlepel gembersiroop bij. Vervolgens snijd je de kipfilet in reepjes en voeg deze er dan in. Als de kip bruin is doe er dan in stukjes gesneden rode paprika bij. Als de paprika zacht is kan je er wat peultjes en een hand cashewnoten bij doen. Last but not least nog een theelepel sesamolie en een eetlepel sojasaus. Eet smakelijk.


0 reacties op “Rijst met Kipfilet, Peultjes en Cashewnoten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat