Rijst met Kipfilet, Peultjes en Cashewnoten

Rijst met Kipfilet, Peultjes en Cashewnoten

Ingrediënten: rijst, 2 uien, 2 teentje knoflook, 1 eetlepel gembersiroop, 1 kipfilet, 1 rode paprika, peultjes, cashewnoten, 1 theelepel sesamolie, 1 eetlepel sojasaus,

Kook de rijst zoals je gewend bent. Verhit 1 eetlepel olie in een wok, doe er 2 gesnipperde uien, 2 geperste teentjes knoflook in. Na enkele seconden doe je er een eetlepel gembersiroop bij. Vervolgens snijd je de kipfilet in reepjes en voeg deze er dan in. Als de kip bruin is doe er dan in stukjes gesneden rode paprika bij. Als de paprika zacht is kan je er wat peultjes en een hand cashewnoten bij doen. Last but not least nog een theelepel sesamolie en een eetlepel sojasaus. Eet smakelijk.


1 reactie op “Rijst met Kipfilet, Peultjes en Cashewnoten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel