Pasta met Balletjes en een Kaassaus

Pasta met Balletjes en een Kaassaus

Ingrediënten: pasta, 5 minisaucijsjes, 1 ui, 250 gram kastanjechampignons, 30 gram boter, 30 gram bloem, 400 ml bouillon, 100 gram geraspte kaas,

Kook de pasta zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Ontvel 5 minisaucijsjes en maak er kleine balletjes van. Bak de balletjes bruin in wat olie en doe als de balletjes bruin zijn 1 gesnipperde ui bij. Als de ui glazig is dan kan je er 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons bij. Laat het op een laag vuurtje verder gaar worden. Maak onder tussen de kaassaus door 30 gram boter te smelten met 30 gram bloem. Voeg hier beetje bij beetje ongeveer 400 ml bouillon bij (de hoeveelheid is afhankelijk van de gewenste dikte van je saus). Als laatste voeg je er 100 gram geraspte kaas bij als het gesmolten is is de saus gaar. Serveer de pasta in een mooi pastabord met de champignon-mengsel en de kaassaus. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel