Indische Kip met Sperzieboontjes

Indische Kip met Sperzieboontjes
Ingrediƫnten: rijst, Conimex boemboe voor Ajam Smoor, 2 kipfilets, 1 blik blokjes tomaat, 200 gram sperziebonen, zout, peper, 2 eetlepels gembersiroop, gefruite uitjes,

Kook de rijst zoals je gewend bent. Verwarm olie in een koekenpan en smoor hierin de Conimex Boemboe voor Ajam Smoor. Doe hierbij 2 in stukjes gesneden kipfilet bij en bak dit kort mee. Dan kan er een blikje blokjes tomaat erbij en breng het geheel aan de kook. Zet nu het vuur lager en laat het met de deksel schuin op de pan 15 minuten smoren. Voeg de laatste 5 minuten 200 gram diepvries sperzieboontjes erbij en breng het op smaak met zout en peper. Haal de pan na 5 minuten van het vuur en roer er 2 eetlepels gembersiroop door. Serveer de Indische kip over de rijst. Als laatste strooi je nog wat gefruite uitjes over het geheel. Eet smakelijk.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Laatste artikelen

    Moved Permanently

    The document has moved here.


    Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at brutsellog.net Port 80

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaatWeekdeals (468x60)