Appelpakketjes

Appelpakketjes
Ingrediƫnten: 5 vellen filodeeg, 1 appel, speculaaskruiden, rozijnen,

Ontdooi een pakje van 5 velletjes filodeeg je houdt dan 1 filodeegvelletje over deze kan je extra over een pakketje vouwen, filodeeg kan namelijk snel scheuren . Schil 1 appel en snijd deze in vieren. Snijd 1 velletje fillodeeg door midden en bestrijk beide met olie. Leg op 1 half velletje filodeeg een kwart appel. Bestrooi de appel met speculaaskruiden, doe nog wat rozijntjes erbij en vouw dan het filodeeg dicht. Vouw nu ook de andere helft van het filodeegvelletje om het appelpakketje. doe dit met de andere 3 appelpartjes ook. Zet de appelpakketjes in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 10 minuten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat