Uiensoep

Uiensoep
Ingrediƫnten: 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 3 uien, 1/2 theelepel sambal, 1 liter water, 2 blokjes tuinkruidenbouillon,

Bak in een grote pan met hete olie 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek krokant, doe hierbij 3 gesnipperde uien en een halve theelepel sambal. Bak de uien mee tot deze glazig zijn. Als de uien glazig zijn voeg je 1 liter water bij en 2 tuinkruidenbouillonblokjes. Breng de soep aan de kook en zet dan de soep op een laag vuur en laat het met de deksel op de pan een uur pruttelen. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


1 reactie op “Uiensoep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaatMoederdag 2014