Rijst met Biefstuk

Rijst met Biefstuk
Ingrediënten: 200 gram biefstuk, 2 eetlepels ketjap, 2 eetlepels tomatenketchup, 1 theelepel sambal, 1 theelepel gemberpoeder, 1 theelepel donkere basterdsuiker, rijst, 1 ui, 1 gele paprika, 250 gram champignons,

Marineer 200 gram in blokjes gesneden biefstuk in een marinade van 2 eetlepels ketjap, 2 eetlepels tomatenketchup, 1 theelepel sambal, 1 theelepel gemberpoeder en 1 theelepel donkere basterdsuiker. Laat dit zeker een uur of 2 afgedekt staan in de koelkast. Kook de rijst zoals je gewend bent in kokend water en giet het af. Laat het even afkoelen. Bak in wat hete olie 1 fijngesnipperde ui. Doe de gemarineerde biefstuk erbij en bak dit bruin. Voeg dan 1 gele paprika toe en 250 gram champignons. Als de plakjes champignons klaar zijn dan roer je de rijst erdoor. Nog even het gerecht doorwarmen en het gerecht is klaar!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaatLekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour