Witte Chocolademousse

Witte Chocolademousse
Een andere chocolademousse dan normaal, nu met witte chocolade in plaats van pure chocolade.

Ingrediƫnten: 200 gram witte chocolade, 3 eieren, 200 ml slagroom, 60 gram suiker,

Smelt 200 gram witte chocolade met 50 ml slagroom. Klop 3 eiwitten stijf. 200 ml slagroom klop je stijf met 60 gram suiker. Laat de chocolade afkoelen en roer dit door de slagroom. Spatel nu voorzichtig het chocoladeslagroommengsel door de eiwitten. Spatel het tot zoveel mogelijk vlokken weg zijn. Giet nu de mousse in mooie toetjes glazen. Dek ze af en zet ze voor zeker 3 uur in de koelkast. Smul ze!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat