Rode Kool met Worst

Rode Kool met Worst
Ingrediƫnten: saucijzen, tijm, boter, 1/2 rode kool, 2 eetlepels honing, 2 eetlepels balsamico azijn, 2 appels,

Een keer geen rode kool uit en potje, maar eentje die je nog moet snijden. Erbij een saucijs en je hebt een heerlijke Hollandse maaltijd. Bak de saucijzen bruin in de bakboter, blus het af, voeg wat tijm toe aan de jus en laat het op een laag vuurtje met de deksel op de pan verder sudderen. Verwarm in een grote pan of wok boter, smoor in de boter een halve gesneden rode kool. Als de kool wat geslonken is voeg je er 2 eetlepels honing, 2 eetlepels balsamico azijn en 2 in kleine blokjes gesneden appels bij. Roer het goed en laat dit op een laag vuurtje nog een klein half uurtje stoven. Lekker met gebakken aardappeltjes. Eet Smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat