Penne met Broccoli en Kipfilet

Penne met Broccoli en Kipfilet

Ingrediënten: penne, 1 broccoli, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 kipfilet, 4 zongedroogde tomaten, 1 blik gepelde tomaat,

Kook de penne zoals je gewend bent in kokend water met een beetje zout. Snijd 1 broccolistronk in roosjes, en blancheer ze ongeveer vijf minuten in kokend water. Bak in een wok met wat hete olie 1 fijngesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook als de ui glazig is doe je er 1 in blokjes gesneden kipfilet bij. Als de kipfilet bruin is kan de geblancheerde broccoli erbij en ook 4 fijngesneden zongedroogde tomaatjes en 1 blikje gepelde tomaten. Laat het geheel nu op een zacht vuurtje 10 minuten verder pruttelen. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel