Penne met Broccoli en Kipfilet

Penne met Broccoli en Kipfilet
Ingrediƫnten: penne, 1 broccoli, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 kipfilet, 4 zongedroogde tomaten, 1blik gepelde tomaat,

Kook de penne zoals je gewend bent in kokend water met een beetje zout. Snijd 1 broccolistronk in roosjes, en blancheer ze ongeveer vijf minuten in kokend water. Bak in een wok met wat hete olie 1 fijngesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook als de ui glazig is doe je er 1 in blokjes gesneden kipfilet bij. Als de kipfilet bruin is kan de geblancheerde broccoli erbij en ook 4 fijngesneden zongedroogde tomaatjes en 1 blikje gepelde tomaten. Laat het geheel nu op een zacht vuurtje 10 minuten verder pruttelen. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat