Penne met Broccoli en Kipfilet

Penne met Broccoli en Kipfilet

Ingrediënten: penne, 1 broccoli, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 kipfilet, 4 zongedroogde tomaten, 1 blik gepelde tomaat,

Kook de penne zoals je gewend bent in kokend water met een beetje zout. Snijd 1 broccolistronk in roosjes, en blancheer ze ongeveer vijf minuten in kokend water. Bak in een wok met wat hete olie 1 fijngesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook als de ui glazig is doe je er 1 in blokjes gesneden kipfilet bij. Als de kipfilet bruin is kan de geblancheerde broccoli erbij en ook 4 fijngesneden zongedroogde tomaatjes en 1 blikje gepelde tomaten. Laat het geheel nu op een zacht vuurtje 10 minuten verder pruttelen. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>