Gevuld Stokbrood

Gevuld Stokbrood
Ingrediƫnten: 300 gram mager rundergehakt, 1 teentje knoflook, 1 ui, 1 rode paprika, zout, peper, paprikapoeder, 1 blikje tomatenpuree, 1 stokbrood,

Bak in een hete wok 300 gram mager rundergehakt. Als het bruin is voeg je er 1 fijngehakte teen knoflook, 1 fijngesnipperde ui en 1 gesneden rode paprika toe. Bak dit kort mee en breng het op smaak met zout, peper en paprikapoeder. Voeg als laatste een klein blikje tomatenpuree toe en warm het geheel even goed door. Snijd 1 stokbrood (bijvoorbeeld een bruin stokbrood zoals een pain du boulogne) doormidden. Druk het brood goed in en beleg het brood met het gehaktmengsel. Pak het stokbrood in met aluminiumfolie en leg het pakketje in de voorverwarmde oven op 225 graden voor ongeveer 15 minuten. Pas op als je het pakketje uit de oven haalt want het is bloedheet! Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaatLekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour