Spaghetti met Balletjes en Romige Champignon-Kaassaus

Spaghetti met Balletjes en Romige Champignon-Kaassaus
Eigenlijk gewoon een spaghetti met de kaassaus die ik nog overhad van de kaasballetjes die niet zo goed waren gelukt.

Ingrediƫnten: 50 gram boter, 50 gram bloem, 400 ml volle melk, 125 geraspte kaas, 100 ml room, zout, peper nootmuskaat, spaghetti, 6 Catalaanse worstjes, 1 ui, 250 gram champignons, basilicum,

Het recept voor de saus: Maak een bechemelsaus van 50 gram boter en 50 gram bloem, roer er langzaam 400 ml volle melk door. Haal het van het vuur en laat er 125 gram geraspte kaas doorsmelten. Voeg er nog 100 ml room aan toe en breng het geheel op smaak met zout, peper en nootmuskaat.

Kook de spaghetti zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Ontvel 6 Catalaanse worstjes en maak van het worstvlees balletjes. Bak in een hete koekenpan met olie de balletjes. Als de balletjes bruin is doe je er 1 gesnipperde ui bij. Als de ui glazig is voeg je er 250 gram in plakjes gesneden champignons. Als de champignons goed zijn dan voeg je de kaassaus er aan toe. Breng de saus op smaak met wat basilicum. Warm het geheel goed door en klaar is de pasta! Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat