Bamisoep

Bamisoep
Ingrediënten: 125 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 350 gram boerensoepgroenten, 100 gram boemboe voor bami, 1 1/2 water, 2 bouillonblokjes, 125 gram taugé, mie,

Bak in een wok of koekenpan 125 gram dobbelsteentjes ontbijtspek krokant. Voeg hieraan toe 350 gram boerensoepgroenten en bak dit kort mee. Voeg dan 100 gram boemboe voor bami toe en roerbak zo de groenten beetgaar. Zet het groentenmengsel dan uit. Kook daarna 1 1/2 liter water met 2 bouillonblokjes. Als het kookt kan je de groenten erbij doen. Laat het nog even doorkoken en voeg dan nog 125 gram taugé en 3 mienestjes toe. Als de mienestjes gaar zijn is de soep ook gaar! De soep vult goed. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaatMoederdag 2014