Tomatensoep

Tomatensoep
Ingrediƫnten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 5 trostomaten, zout, peper, 1 liter water, 2 blokjes groentenbouillon, oregano, geraspte kaas,

Bak in een pan met hete olie 1 fijngesnipperde ui glazig, voeg hieraan toe 1 fijngehakte teen knoflook en 5 gesneden trostomaten bij. Bak dit kort mee. Breng het op smaak met zout en peper. Voeg dan 1 liter water toe en 2 groentenbouillonblokjes. Breng het geheel aan de kook en laat het op een zacht vuur een uur lekker pruttelen. Op het laatst doe je er nog naar smaak oregano bij. Op je bord kan je er eventueel nog wat geraspte kaas toevoegen. Lekker met stokbrood! Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat