Boerenkool met een Houthakkersteak

Boerenkool met een Houthakkersteak

Een lekkere winterse maaltijd, maar dan zonder de worst … Boerenkool met een Houthakkersteak! Iedereen maakt boerenkool op zijn eigen manier klaar. Ik heb het zo gedaan. Aardappels gekookt tot ze gaar zijn en in een andere pan heb ik een klein beetje boter gesmolten en daarin de diepvries boerenkool gestoofd. Als de boerenkool warm is en de aardappels gaar dan kan je gaan stampen. Het is natuurlijk lekker met een rookworst, maar met een houthakkersteak (gemarineerd varkensfiletlapje met katenspek) is het ook erg smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel