Ovenschotel met Tortillachips

Ovenschotel met Tortillachips
Eens een keer wat ander soort gerecht.

Ingrediƫnten: 250 gram rundergehakt, 1 theelepel sambal, 1 teentje knoflook, 1 ui, 1 groene paprika, 2 stengels bleekselderok. Conimex sweet & sour saus, 30 gram tortillachips, 40 gram geraspte kaas,

Bak 250 gram rundergehakt rul, voeg als het gehakt bruin is het volgende toe: 1 theelepel sambal, 1 teentje knoflook, 1 gesnipperde ui, 1 gesneden groene paprika, 2 gesneden stengels bleekselderij en 2 in blokjes gesneden tomaten. Roerbak dit kort mee. Voeg dan naar eigen smaak sweet & sour saus toe van Conimex (ik had een probeerverpakking van 70 ml). Warm het kort door en doe het dan in een ovenschaal. Steek in het groenten-gehaktmengsel tortillachips ongeveer 30 gram, strooi hierover ongeveer 40 gram geraspte kaas. Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 20 minuten en dan is het gerecht klaar! Erg lekker is ook als je nog wat tortillachips oven hebt om het gehaktmengsel ‘te scheppen’, de chips is dan wat krokanter dan de chips die in de oven is geweest. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaatWeekdeals (468x60)