Spaghetti a Carne

Spaghetti a Carne
Ingrediƫnten: spaghetti, zout, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 2 plakjes ham, 50 gram salami, 1 teentje knoflook, 2 rode uien, 100 gram champignons, 4 zongedroogde tomaten,

Kook de spaghetti zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Bak in een hete koekenpan 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 2 in reepjes gesneden plakjes ham, 50 gram dobbelsteentjes salami en een teentje fijngehakte knoflook. Als de ontbijtspek bruin is voeg je 2 gesnipperde rode uien toe bak deze mee tot ze glazig zijn. Voeg dan 100 gram champignons en 4 fijngesneden zongedroogde tomaatjes toe. Bak het geheel nog kort door en het gerecht is klaar! Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat