Spaghetti a Carne

Spaghetti a Carne

Ingrediënten: spaghetti, zout, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 2 plakjes ham, 50 gram salami, 1 teentje knoflook, 2 rode uien, 100 gram champignons, 4 zongedroogde tomaten,

Kook de spaghetti zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Bak in een hete koekenpan 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 2 in reepjes gesneden plakjes ham, 50 gram dobbelsteentjes salami en een teentje fijngehakte knoflook. Als de ontbijtspek bruin is voeg je 2 gesnipperde rode uien toe bak deze mee tot ze glazig zijn. Voeg dan 100 gram champignons en 4 fijngesneden zongedroogde tomaatjes toe. Bak het geheel nog kort door en het gerecht is klaar! Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel