Warme Banaan met Walnoot en Chocolade

Warme Banaan met Walnoot en Chocolade
Ingrediƫnten: bananen, pure chocolade, walnoten,

Verwarm de oven voor op 175 graden en leg in de oven de bananen, afhankelijk van hoeveel personen dit toetje willen. Verwarm de bananen tot de schil bruin is. Haal ze dan uit de oven en pel snijd hem boven open met een scherp mes. Leg op het vruchtvlees geschaafde pure chocolade en gehakte walnoot, ook de hoeveelheid hiervan is afhankelijk van hoeveel personen je te eten hebt en afhankelijk van de grote van het stuk schil wat je eraf hebt gehaald. Zet de bananen nog even kort in de oven om de chocolade iets te laten smelten en klaar is je toetje!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Laatste artikelen

    Moved Permanently

    The document has moved here.


    Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at brutsellog.net Port 80

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaatLekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour