Toscaanse Kipfilet

Toscaanse Kipfilet
Een makkelijke maaltijd vandaag… Alles Toscaans, Toscaanse Aardappeltjes en Toscaanse salade van de Albert Heijn en een Toscaanse kipfilet van de Keurslager Harzevoort. De Toscaanse kipfilet is ook wel zelf te maken… Het is een kipfilet die je zo plat mogelijk maakt, beleg het met mozzarella en half zongedroogde tomaatjes. Vouw de kipfilet en omwikkel hem dan met Gandaham. Je bakt hem dan even om en om bruin en dan laat je hem zachtjes verder sudderen voor ongeveer 15 minuten op een laag vuur. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat



Weekdeals (468x60)