Tagliatelle met Paddenstoelen

Tagliatelle met Paddenstoelen
Ingrediƫnten: tagliatelle, zout, 2 theelepels tijm, 1 teentje knoflook, 350 gram gemengde paddenstoelen, 100 ml groentenbouillon, mozzarella, 1/2 flesje kookroom,

Kook de tagliatelle zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Roerbak kort 2 theelepels tijm en 1 fijngehakt teentje knoflook. Doe hierbij 350 gram gemengde paddenstoelen (bv een seizoensmelange) bak dit mee en blus het af met 100 ml groentenbouillon. Als de paddenstoelen zacht zijn voeg je er 1 bolletje mozzarella toe en een 1/2 flesje kookroom. Breng het geheel aan de kook en klaar is het gerecht!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat