Tagliatelle met Paddenstoelen

Tagliatelle met Paddenstoelen

Ingrediënten: tagliatelle, zout, 2 theelepels tijm, 1 teentje knoflook, 350 gram gemengde paddenstoelen, 100 ml groentenbouillon, mozzarella, 1/2 flesje kookroom,

Kook de tagliatelle zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Roerbak kort 2 theelepels tijm en 1 fijngehakt teentje knoflook. Doe hierbij 350 gram gemengde paddenstoelen (bv een seizoensmelange) bak dit mee en blus het af met 100 ml groentenbouillon. Als de paddenstoelen zacht zijn voeg je er 1 bolletje mozzarella toe en een 1/2 flesje kookroom. Breng het geheel aan de kook en klaar is het gerecht!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel