Tortellini met Rucola Salade

Tortellini met Rucola Salade

Tortellini met Rucola Salade

Een snelle salade.

Ingrediƫnten: 250 gram tortellinie, zout, 30 gram pijnboompitten, 6 zongedroogde tomaten, 75 gram rucola, geraspte kaas,

Kook 250 gram tortellini (vulling naar eigen wens) in kokend water met wat zout. Rooster 30 gram pijnboompitten in een hete koekenpan. Snij 6 zongedroogde tomaatjes fijn. Doe in een schaal 75 gram rucola, zongedroogde tomaatjes, geroosterde pijnboompitten en geraspte kaas. Meng dit. Serveer de tortellini over de rucola salade en strooi er geraspte kaas over. Eet smakelijk!

0
(117 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Tortellini met Rucola Salade

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top