Sperziebonen uit de Oven

Sperziebonen uit de Oven
Ingrediƫnten: 1 ui, 4 tomaten, tijm, peper, zout, 400 gram sperziebonen, 30 gram boter, 30 gram bloem, 150 ml bouillon, 150 ml melk, geraspte kaas, paneermeel,

Fruit 1 gesnipperde ui, doe er 4 ontvelde en in blokjes gesneden tomaat bij. Voor de smaak doe je er een beetje tijm, peper en zout bij. Leg 400 gram sperziebonen in een ovenschaal en doe er de ui en tomatenmengsel overheen. Hieroverheen gaat een saus die gemaakt is van 30 gram boter en 30 gram bloem die goed doorgeroerd wordt met 150 ml bouillon en 150 ml melk en 3 minuten moet koken. Als deze saus klaar is kan het over de ovenschaal, hierna doe je er geraspte kaas en paneermeel overheen. Zet het voor 20 minuten in de oven die al voorgewarmt is op 200 graden. Wij hebben er nog kleine sauzijsjes bijgedaan en wat vlinderpasta.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat