Gewokte Hamlapjes in Romige Mosterdsaus

Gewokte Hamlapjes in Romige Mosterdsaus

Gewokte Hamlapjes in Romige Mosterdsaus

Ingrediƫnten: 200 gram hamlappen, 75 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 teentje knoflook, 1 ui, 1 prei, 100 ml kookroom, 2 eetlepels mosterd, salie, peterselie, rijst,

Bak in de hete olie 200 gram in blokjes gesneden hamlapjes bruin en voeg hieraan toe 75 gram dobbelsteentjes ontbijtspek 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 fijngesnipperde ui. Wok dit even mee en voeg dan de in ringen gesneden prei er aan toe. Bak dit 2 minuten mee en voeg dan 100 ml kookroom, 2 eetlepels mosterd en na smaak salie en peterselie er aan toe. Warm het gerecht goed door en serveer het dan met witte rijst. Eet smakelijk!

0
(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 thoughts on “Gewokte Hamlapjes in Romige Mosterdsaus

Laat een antwoord achter aan Ronnie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top