Appel Walnoot Cakejes

Appel Walnoot Cakejes
Ingrediƫnten: 250 gram boter, 200 gram suiker, citroensap, 3 eieren, 90 gram bloem, 190 gram zelfrijzend bakmeel, 2 appels, 40 gram walnoten,

Mix 240 gram zachte boter met 200 gram suiker en een scheut citroensap tot het romig is. Voeg er een voor een de 3 eieren toe. Mix 90 gram bloem en 190 gram zelfrijzend bakmeel erdoor. Spatel als laatste 2 in blokjes gesneden appels er toe en 40 gram gehakte walnoten. Doe ze nu in de voorverwarmde oven op 170 graden voor ongeveer 50 minuten.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat



Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour