Appel Walnoot Cakejes

Appel Walnoot Cakejes

Ingrediƫnten: 250 gram boter, 200 gram suiker, citroensap, 3 eieren, 90 gram bloem, 190 gram zelfrijzend bakmeel, 2 appels, 40 gram walnoten,

Mix 240 gram zachte boter met 200 gram suiker en een scheut citroensap tot het romig is. Voeg er een voor een de 3 eieren toe. Mix 90 gram bloem en 190 gram zelfrijzend bakmeel erdoor. Spatel als laatste 2 in blokjes gesneden appels er toe en 40 gram gehakte walnoten. Doe ze nu in de voorverwarmde oven op 170 graden voor ongeveer 50 minuten.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel