Penne met Gehakt en Spinazie

Penne met Gehakt en Spinazie

Penne met Gehakt en Spinazie

Ingrediënten: penne, zout, 200 gram gehakt, 2 teentjes knoflook, 1 ui, 100 gram champignons, 3 zongedroogde tomaten, 200 gram spinazie, pinda’s,

Kook de penne zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Rul 200 gram gehakt tot het bruin is. Voeg er 2 teentjes fijngehakte knoflook, 1 fijngesnipperd uitje, 100 gram champignons, 3 fijngehakte zongedroogde tomaatjes en 200 gram spinazie toe. Roerbak dit ongeveer 10 minuten en warm het daarna op een laag vuurtje nog goed door. Voeg er als laatste nog 2 handjes pinda’s aan toe. Eet smakelijk!

0
(120 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 thoughts on “Penne met Gehakt en Spinazie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top