Andijvie met Gehakt en Spek

Andijvie met Gehakt en Spek

Ingrediënten: 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 250 gram gehakt, 300 gram andijvie, zout, peper, 1 eetlepel worcestershiresaus,

Bak in een hete wok zonder olie 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, als de ontbijtspek knapperig is dan kan je er 250 gram gehakt er aan toevoegen. Bak dit gehakt dan rul. Als het gehakt klaar is voeg je 300 gram gesneden andijvie toe. Als de andijvie geslonken is breng je het op smaak met zout en peper en een eetlepel worcestershiresaus. Het is erg lekker met rösti.


0 reacties op “Andijvie met Gehakt en Spek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel