Tagliatelle met Schnitzel in Romige Sinaasappel-Kaassaus

Tagliatelle met Schnitzel in Romige Sinaasappel-Kaassaus
Dit is weer een recept uit een kinderkookboek van Britt. Britt heeft het ook weer helemaal zelf gebrutseld!

Ingrediënten: tagliatelle, 4 schnitzels, 2 uien, 2 teentjes knoflook, 250 ml slagroom, 175 gram geraspte kaas, 2 sinaasappel, 2 eetlepels peterselie, zout, peper,

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking, of zoals je het gewend bent. Bak in de hete olie 4 in reepjes gesneden schnitzels bruin, als er teveel vet of vocht afkomt giet je dit af. Als de schnitzelreepjes bruin zijn doe je er 2 fijngesneden uien en 2 fijngehakte teentjes knoflook bij, dit roerbak je nog 2 minuten mee. Dan giet je er 250 ml slagroom bij. Als de slagroom kookt roer je er 175 gram geraspte kaas door. Als de kaas gesmolten is doe je het sap van 2 perssinaasappels erbij. Als laatste roer je er 2 eetlepels fijngehakte peterselie door. Nu mag je het proeven en als het nodig is breng je het op smaak met zout en peper.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel