Pittige Paksoi met Noedels

Pittige Paksoi met Noedels

Ingrediënten: 100 gram champignons, 1/2 rode peper, 3 bosuien, 1 krop paksoi, 100 gram cashewnoten, sojasaus, noedels,

Bak in een hete wok met olie 100 gram in plakjes gesneden champignons met een halve fijngesneden rode peper (je kan ook een hele nemen maar dan wordt het heel pittig) bak dit ongeveer 5 minuten. Doe dan 3 fijngesneden bosuitjes erbij en 1 krop fijngesneden paksoi. Dit bak je mee voor ongeveer 2 minuten. Voeg dan 100 gram ongezouten cashewnoten toe en breng het geheel op smaak met sojasaus. Serveer het geheel met noedels. Eet smakelijk.


3 reacties op “Pittige Paksoi met Noedels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel