Kalfslapje op Italiaanse wijze

Kalfslapje op Italiaanse wijze
Ingrediënten: 2 kalfslapjes, zout, peper, bloem, 1 teentje knoflook, 1 blik gepelde tomaten, 100 ml witte wijn, 1 theelepel oregano, 1 theelepel peterselie, 1 theelepel marjolein, 1 laurierblaadje,

Wrijf 2 kalfslapjes in met zout, peper en bloem. Bak in hete olie 1 fijngehakt teentje knoflook en bak hierin de kalfslapjes bruin. Als de kalfslapjes bruin zijn doe je er 1 blik gepelde tomaten bij, 100 ml witte wijn, een theelepel oregano, een theelepel marjolein, een theelepel peterselie en een laurierblaadje. Laat de saus even koken en breng het dan op smaak met zout en peper. Zet het vuur lager en laat het geheel op een laag vuur ongeveer een uur stoven. Dan is het klaar om geserveerd te worden. Lekker met gebakken aardappeltjes en sla.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel