Bacon Groenten Rolletje

Bacon Groenten Rolletje

Ingrediënten: 1 wortel, 250 gram sperziebonen, 200 ml honing, 50 ml sojasaus, 50 ml water, bacon,

Snijd 1 winterwortel in dezelfde maat als de sperziebonen. Blancheer de wortel en 250 gram sperziebonen voor ongeveer 3 a 4 minuten in kokend water. Giet af en blus het met koud water. Verwarm in een steelpan 200 ml honing met 50 ml Japanse sojasaus en 50 ml water. Verwarm het geheel ongeveer 5 minuten op een laag vuurtje. Leg op een werkblad een plakje bacon en leg hierop ongeveer 6 sperziebonen en 4 stukjes wortel, rol het geheel op en rol er nog een plakje om. Leg dit pakketje in een licht ingevette ovenschaal. Maak zo meerdere pakketjes tot je ingredienten op zijn (ik had trouwens 2 ons bacon nodig) Giet de honingsaus over de rolletjes, schenk het hele pannetje leeg. Nu kan de ovenschaal in de voorverwarmde oven op 250 graden voor ongeveer 15 minuten. Serveer de rolletjes met gebakken aardappels en zoete chilisaus.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel