De Admiraal in Harderwijk

De Admiraal - Harderwijk

Na een dagje Dolfinarium zijn we nog even gaan eten bij Restaurant De Admiraal in Harderwijk. Om even snel lekker iets te eten is dit een prima restaurant, verwacht echter geen culinaire hoogstandjes. Prima bediening… En wat hadden we allemaal?

Ik en Michel hadden beide de Varkenshaas met champignonroomsaus, Jan en Britt De Hardewieckse Schnitzel met paprikasaus en Mieneke een Tongfilet. Achteraf hadden Ik en Michel een Admiraal, een flensje gevuld met warme appel en een bolletje vanille ijs en slagroom. Britt had een heerlijk kinderijsje toe.

Restaurant De Admiraal
Strandboulevard 16
3841 CS Harderwijk
Tel: 0341-412446
Fax: 0341-432878


1 reactie op “De Admiraal in Harderwijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel