Broodje met Sateballetjes

Broodje met Sateballetjes

Ingrediënten: witte puntjes, sateballetjes, chilisaus,

Dan heb je eindelijk vrij en dan is het een druilige dag, dus tussen de middag iets warms gegeten. Ik had een pak sateballetjes gekocht (van die voorgebraden balletjes van de slager van de supermarkt) en deze opgewarmt in de Croma. Daarna op een wit puntje wat sla gelegd en hierop een aantal halve sateballetjes. Daarna een chilisaus erover en we hebben weer heerlijk gesmuld!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel