Tortellini Salade met Tijm en Citroen

Tortellini Salade met Tijm en Citroen Dit recept heb ik via mijn rss-feed gevonden op La Cucina del Sole.

Ingrediënten: tortellini, citroen, tijm, peper, zout, parmaham, geraspte kaas,

Je kookt een bakje verse tortellini gaar zoals je gewend bent, ik had de verse tortellini met notenvulling van de Albert Heijn. Giet de tortellini af en spoel af met koud water. Roer er na smaak geraspte citroenschil, tijm, zwarte peper en zout door. Scheur een stuk of 4 a 5 plakjes parmaham in kleine stukjes en doe dit ook door de tortellini. Op je bord doe je er geraspte kaas bij. Eet smakelijk!


0 reacties op “Tortellini Salade met Tijm en Citroen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel