Tortilla met Kip Paprika en Tomaat

Tortilla met Kip Paprika en Tomaat

Ingrediënten: 2 kipfilets, 3 eetlepels olie, 1 1/2 eetlepel limoensap, 1 theelepel komijnpoeder, 1 theelepel koriander, 1 ui, 1 rode paprika, 3 tomaten, tortilla wraps,

Marineer 2 in blokjes gesneden kipfilets van te voren (minstens 2 uur van te voren, langer mag ook) met 3 eetlepels olie, 1 1/2 eetlepel limoensap, een theelepel koriander en een theelepel komijnpoeder. Bak in een hete wok de gemarineerde kipfiletblokjes, 1 grote gesnipperde ui, 1 in reepjes gesneden rode paprika en 3 tomaten voor ongeveer 10 minuten. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen van de verpakking, in de magnetron of in een droge koekenpan … noem maar op. Strooi over het kipmengsel een paar fijngehakte korianderblaadjes. Schep nu de vulling in de tortilla’s en rol ze op. Ik had genoeg voor 6 tortilla’s.


1 reactie op “Tortilla met Kip Paprika en Tomaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel