Spekkie Dip

Spekkie Dip

Dit toetje is door Britt bedacht, en het kwam doordat ik een “Blik vol Spekkies” had gekocht van Blond Amsterdam. Britt had het volgende toetje in gedachte:

Ingrediënten: marshmallows, 125 gram pure chocolade, 75 ml slagroom,

Marshmallows dippen in gesmolten chocolade. Au bain marie heb ik 125 gram pure chocolade gesmolten samen met 75 ml slagroom. Als de chocolade gesmolten is kan de schaal op tafel en is het dippen geblazen. Natuurlijk kan je ook allerlei fruit en cake gebruiken om te dippen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel