Sperziebonen met Tomaat

Sperziebonen met Tomaat

Ingrediënten: penne, 1 blik gepelde tomaten, 2 teentjes knoflook, 250 gram sperziebonen, basilicum,

Kook de penne of een ander soort pasta zoals je normaal gewend bent. Bak in wat olie 1 blik gepelde tomaten, of 300 gram verse pruimtomaten die je eerst ontveld hebt. Roer er 2 teentjes knoflook bij, laat dit even kort koken en roer er dan 250 gram reeds geblancheerde sperziebonen bij. Laat dit ongeveer 10 minuutjes garen. Als de sperziebonen gaar zijn roer je er een stuk of 6 in stukjes gesneden basilicumblaadjes bij, maar als je meer of minder wilt is ook goed. Serveer de sperzieboontjes op de pasta.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel