Tosti met Gehaktbal en Mozzarella en Tosti met Banaan en Kaneel

Tosti met Gehaktbal en Mozzarella en Tosti met Banaan en Kaneel

Ingrediënten: gehaktbal, mozzarella, wit brood, banaan, kaneel poedersuiker,

Tosti’s! Op een sneetje Blue Band Goede Start brood hebben we plakjes gehaktbal gelegd, die we van te voren al wat hadden gebakken in de koekenpan. Op de plakjes gehaktbal hebben we plakjes mozzarella gelegd, en natuurlijk weer een sneetje brood er op gelegd. Dit kan dan zo in het tosti apparaat. De tosti banaan is ook makkelijk. Op een sneetje brood leg je een door de lengte gehalveerde banaan. Strooi erover wat kaneel en poedersuiker naar eigen smaak en doe er weer een sneetje brood op. En zo kan ook deze tosti weer in het tosti-ijzer.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel